uFeel.me
Пътят...
Автор: gishata,  17 февруари 2012 г. в 15:10 ч.
прочити: 231

Пътят е пълен с препятствия
и сега стоя пред тъмнината,
пуша цигара и мисля какво да напиша,
да оставя нещо в тази част от празнината.
Пътят е безсилен понякога
- щастлив съм донякъде,
изтривайки поредния ред от тази поезия.
Пътят е истината на вечните грешки,
които слушам от струните в китарата.
Пътят е болезнен като рак,
който спира кръвта и вирусът на \'ламята\'
- той ще отнеме силата в усмивката ти.
Пътят е тук в подземното царство,
където има много души и скелети,
които търсят безсмъртието на \'щастието\'.
Пътят е продължението в живота от
неразбраните поети.
- стоя на стола си
и мисля как да променя онази част,
от която се опитвам да изчезна.
Пътят е бягство, когато изтривам този ред на отчаяние
за да открия нова усмивка в съзнанието
- жив съм, защото мога...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me