uFeel.me
Пътят на сълзите
Автор: nevermind,  26 ноември 2009 г. в 15:07 ч.
прочити: 244

Пътят на една сълза тръгва от сърцето

като капка дъжд пратена от небето.

Събрала планини от болка и страдание,

тя - безшумно стенание,

което бавно отеква в нашето съзнание.

И всички сълзи тъй горчиви -

копнеж по спомени щастливи.

Чрез една мъничка сълза 

излива се тон горчивина 

родена в човешката душа.

И всяка една е част от нас -

нещо, което не смеем или не можем да кажем на глас!!!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me