uFeel.me
Пътуване
Автор: sanq,  15 март 2010 г. в 15:45 ч.
прочити: 212
Специално за Боян Балев!

Красотата на мойта родина,
тлее вечно във нашите дни!
И сред кътчета, райски, любими-
всеки българин с гордост върви!
Планини и реки,
нощни лунни разходки.
Водопади, зелени треви.
Морски бриз - бавна походка.
Летен изгрев над „черни\" води.
Лято, зима, пролет и есен...
Снегове, дъждове,
топло слънце над свода небесен,
бели облаци, тъмно небе.
Разнобразиие пълно, сезонно
от Пирина до Черно море...

Кой би искал това да отнеме!?
Кой би тръгнал далеч да върви!?
Красотите на майка България,
никой с нищо не ще замени!

 15.03.2010г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me