uFeel.me
"Пътешественик\"
Автор: GuBi4kA_GuZaRka,  7 септември 2008 г. в 11:28 ч.
прочити: 351

Тръгнал с торба в ръка
тръгнал през горите сиви
човек с посивяла вече брада
тръгнал... своя късмет да дири.

От живота свой - купчина болка и тъга
той искал да избяга
и тръгнал с надежда към света
малко радост да намери
и не болести, а здраве.

И вървейки през дъждове и зной
той запознал се с много хора,
но ни един от тях не успял да му помогне
и надеждата в сърцето му умряла.

Вървял той дни, години
минавал през възвишения и долини
и накрая пак в своя дом познат се прибрал ,
отчаян че не намерил радост в света голям.

Уморен той приседнал
за да дочака своя край... ОТНОВО САМ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me