uFeel.me
Пътеката моя...
Автор: Lilims,  10 февруари 2009 г. в 15:33 ч.
прочити: 267

Стъпвах леко
по стръмни пътеки;
с луди ветрове
се надбягвах.
Много дни
извървях,
много нощи
изплаках.
Когато падах -
мразех,
когато ставах -
обичах.
Своя устрем
не спирах -
напред
и напред...


Накъде отвежда
пътеката моя
никой не
може да каже,
може би любовта
нова посока
ще ми покаже
и ще ме отведе
там където
се ражда
денят,
там -
където
се ражда
ново начало...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me