uFeel.me
Път
Автор: Elinor,  14 ноември 2008 г. в 00:05 ч.
прочити: 675
Тази нежна, бяла тишина,
стелеща се някак си с мъглата...
Бързи стъпки на сама жена,
шепот, плач и сенки по Луната!
Утрото изгубва цвят,
само чистобялото остава.
Красотата в този свят -
вече е потънала в забрава!
Няма чувства! Празнота...
само сенки, скитащи с мъглата...
Болка... Мрак... И самота...
Шепот, плач и сълзи от Луната!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me