uFeel.me
Път
Автор: gorocvet,  26 юни 2011 г. в 23:20 ч.
прочити: 335
когато съм на път
не гледам знаците
не следвам интуиция
а просто карам 
карам без да спирам
защото зная, че улицата е задънена и
изход няма

когато съм на път
не се и питам как ли се завиваше,
защото зная, че сама съм,
никой не ме следва, карам
и не гледам в огледалото
не обичам да гледам на обратно и на криво
не е мойто виждане

и не завивам
няма никакви пресечки
карам

когато съм на пътя, 
на истинския път -
не карам
гледам в огледалото и чакам да последват другите
очаквам ги  да ми покажат изхода
завоите и знаците да разчетат
и времето

когато съм на път и карам
карам бързо, бясно, без да спирам
а пътя, пътя го оставям аз на силните
пътя е за  силните

а слабите стоят и чакат да се изредят,
да минат другите и да завият по своята отсечка

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me