uFeel.me
Път напред
Автор: Nanita,  4 юли 2011 г. в 15:49 ч.
прочити: 141
Не крий се зад сълзите си солени
не се погубвай в свят, изпълнен в скръб,
излей пред мен мъката си в писък
в прегръдките ми мъжки залюлей...

Залюлей в тях света си черен
не бързай, аз съм тук приятелко, до теб
и в този миг изпълнен с горест
изплачи на глас изминалия ден.

Тогава ще утихнат сълзите ти солени
и мъката отворила капана си ще да изтлей,
усмивката ще опита път да си пробие
до моята усмивка тя ще намери път напред.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me