uFeel.me
Първи сняг
Автор: lady_1,  2 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 325

ПЪРВИ СНЯГ


На вън е нощ,
на вън сняг заваля
и след час два,
покри цялата земя.
Сега сякаш всичко
е по чисто ,по красиво
от преди.
И на фона на снега
нощта сияе,
звездите блещукат
по ярко от преди.
Всичко е много красиво,
за кратко дори,
защото още няколко часа
и ще се зазори.
Хора ще нагазят
през пресния сняг
и за няколко часа,
вече снегът на места,
ще стане във кал .
И магията следващата нощ,
за жалост няма да я има.
Затова първия сняг
е най-красив,
и хората се радват,
когато първите снежинки
завалят!!!

(София, 02.12.2005г.)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me