uFeel.me
Първи курс
Автор: kalliq,  18 декември 2009 г. в 11:32 ч.
прочити: 229
Аз уча в един университет
с курс един тревожен
и всеки хванал своя си билет
за своя влак негоден.




А в моят курс ги има много -
откачалки колкот` щеш,
и си мисля, че и аз след малко
ще ги гоня пеш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me