uFeel.me
Първата сълза
Автор: Valens,  17 декември 2012 г. в 12:29 ч.
прочити: 443

Дали защото много бе студено

или защото дълго в мен стоя,

остави диря, огнено-червена,

преди да се отправи в вечността.

 

А после, втора, трета и десета

се сбутваха, без ред и без вина,

и бягаха по нейната пътека.

Но тя остана Първата сълза.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me