uFeel.me
Първа във VIP листа
Автор: Marchellka,  30 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 990
Посветено специално на жената, която ме вдъхнови, моята най-стара приятелка, Роси :)))

Сериозно... До кога ще се залъгваме,
до кога ще правим милите очи?
Тръгваме ли си или не тръгваме,
аз тръгвам ... идваш ли?

Верно, до кога ще се преструваме,
че нищо няма между нас?
Ще или пък няма да флиртуваме ...
Я кажи - у нас или у вас?

Знам, аз съм дръзка
и луда,
може би напориста ...
Но ако не бях,
ти пак щеше да си сам,
а пък аз нямаше да бъда
първа във VIP листа.

Развратна съм,
мръсница съм признавам.
Но, тръгваш или не със мен сега,
завинаги такава си оставам! :)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me