uFeel.me
Партия шах
Автор: ananel,  17 април 2010 г. в 21:44 ч.
прочити: 241

 

Партия шах

 

 

С моята нежна душа днес играем на щах.

Не че мога, но фигури местя!

Трудна партия - вчера обхвана ме страх.

Днес броя си бодливото ресто...

Знае нежната всичко най- важно за мен

и не пита, когато ме мъчи!

Под предлог, че това ми е нужно, та ден

да не мине, без нещо да уча!

Инквизитор от класа най- висша е тя!

И с усмивка ми гледа сеира.

Пробвах стари, добри номера да въртя,

но на всички колая намира!

Не признава ни мързел, ни болест, ни стон –

просто чака ме кротко и мило...

и превръща живота ми в нощен купон

на общуване с висшите сили!

Затова и в атака минавам без страх.

(Май Царицата хитро се смее!)

Ако мога поне да я бия на шах,

току- виж да поспя ще успея...!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me