uFeel.me
Парченца залези
Автор: starkmaster,  15 април 2013 г. в 20:44 ч.
прочити: 260


\"Той - целият ми живот,
беше една сълза\".
               Петко Братинов

Трябва да усетиш залеза.
Да го вградиш в 
безвремието на нощта.
Задъхано копнежно,
дъхаво, тихо и нежно
да му позволиш да те обеме
като докосване 
пробягало в обич,
изтляло в сълза, 
търкулнала се в стих...
Парченца залези...
Като пътуване към себе си.
За да се усетиш жив.

© Ванко Николов(Starkmaster ® vn)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me