uFeel.me
Паралел
Автор: Aries,  26 юни 2012 г. в 21:37 ч.
прочити: 244
Замислял ли си се колко дълго вървиш без да спираш?
И как протягаш ръка за да уловиш нечия друга в мрака,
но така и не усещаш ръка в дланта си.
Замислял ли си се как живота все ме води към теб,
но пътищата ни така и не се пресичат.
А те виждам всеки ден в огледалото, във вятъра, дори когато затворя очи.
Не мислиш ли, че е време да разпериш ръце настрани,
защото аз винаги съм вървяла не пред, а до теб.
Не мислиш ли, че е време да срутиш тази стена, да разрушиш този паралел между нас?
Не си ли се питал всички тези неща? Странно, защото очите ти казват друго.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me