uFeel.me
Парадокси
Автор: zigitop,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 246

бездънна яма

а на дъното й прах

парадокс от думи

внушаващи ти страх

и ти ми вярваш

както вярваше ми някога

парадокс от чувства

и от други работи

не мисли за мене

защото ме няма

парадокс нали

но ти си сама

не чакай не вярвай

аз съм невидим

парадокс

в света на сенките

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me