uFeel.me
Паметта на водата
Автор: Lss,  3 юли 2013 г. в 19:20 ч.
прочити: 318

Теб, моя безгрижна вода,          

със спомени тъжни напълних.

Веднъж те изпрах със дъжда.

В кълбо от мъгла те обгърнах.


Превърнах те в леден кристал,

а после стопих те на пара.        

Но споменът – пак оцелял,        

душевната лодка подкара.        

 

А казват – не помниш и миг.

Затова в теб пуснах сърцето.

И ти се разплиска с ням вик.

Измислица било морето...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me