uFeel.me
*Палач!!!*
Автор: l.hiena,  8 януари 2009 г. в 20:03 ч.
прочити: 884

*
Разпъната без дъх...

едно разпятие

разнищва ме в свирепия си пъклен огън.

Умирам бавно...

в своето проклятие
 
издишвам Дявола... и вдишвам Бога!!!

*

А моят Бог...

по-грешен и от мене,

за миг не се смили над слабостта ми!

С безумна длан

успя да ми отнеме

последното парче сърце... в гръдта ми!!!

*

И в сетен вик душата ми е свита...

Знам-аз съм Грешна,

ти си ми Палача!

След теб не се обръщам... И не питам.

Пред мене пропаст...

Губя те... И плача!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me