uFeel.me
Пак слънчева
Автор: tanq_mezeva,  27 август 2009 г. в 11:58 ч.
прочити: 621
Пак слънчева съм в този ден,
жарава, палеща очите,
пробляскващите въгленчета в мен
нестинарски топлят ти мечтите.
С финес омайват мисълта,
душата с нежност обладават,
с ухание на ангелска сълза
магията край тебе разпиляват.
Усмихваш се... и ето тя,
болката побягва от душата
и само радостта, като дъга
цветно преминава през съдбата.
И вече няма слънчеви петна,
светулките ми  са ги заличили.
Не бой се, мойта светлина
извира из дълбоко и... полита.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me