uFeel.me
Паисий Хилендарски
Автор: Hlapi,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 365
О, Паисий Хилендарски,
О, учителю велик,
Ти пробуди ни народа,
Беше ни като светлик.

Ти ни даде сила, вяра;
Ти ни върна радостта,,
Но най-много оценихме
Твоята История.

И макар под турско робство
Ниe не те забравихме,
А със гордост във сърцата
Ниe те възхвалявахме.

Октомври, 1997
Кърджали, България
Маги

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me