uFeel.me
Паднала звезда
Автор: ina_maria,  30 януари 2009 г. в 10:12 ч.
прочити: 370

 

Здравей мое мъничко грахче,

колко дълго пътува до мен.

 

Като звезда от някой ъгъл на необятния космос,

ти падна в ръцете ми.

 

Сега те усещам с всяка фибра на моето тяло.

Вече се чувствам полезна и даже специална,

в мен ще поникне от мъничко грахче моето щастие.

 

Толкова много те исках и сега, когато си тук,

сияя по-силно от слънце, нали имам звездичка в корема.

 

Падналите звезди наистина сбъдват желания.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me