uFeel.me
Падащи Звезди
Автор: dani86,  28 януари 2009 г. в 18:23 ч.
прочити: 359
Бях звездичка някога една,
в тези сини звездни небеса...
Сред безброй от мънички слънца
бях за теб единствена.

Пътят бляскав заедно вървяхме
слели две в едно сърца,
заедно в мечтите бяхме
светът за нас бе нашата игра. 

Две звездички с тебе бяхме
вплели заедно ръце,
времето оскъдно с теб деляхме,
но затихваше жарта в една звезда.

Да, звезди сме живи, изгарящи и страстни
в тази необятна шир...
но в замяна нашата отплата тежка...
падащи да бъдем някой ден...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me