uFeel.me
ПРОТИВОРЕЧИЕ
Автор: dobromirpenkov,  15 април 2011 г. в 09:00 ч.
прочити: 305

ПРОТИВОРЕЧИЕ

Иска ми се да напиша
нещо навъсено и гневно -
като този мръсен, мрачен свят,
а все написвам нещо радостно и ведро
като тоз прекрасен, слънчев свят.

Иска ми се да напиша
за нощните тъми,
а все написвам
как ручей ромоли.

Иска ми се да разкажа
за света изпълнен с зло,
а все се прекланям
пред вечното добро.

 

И питам се: Дали
наистина светът е тъй ужасен,
щом в толкова багри блести
и всеки ден от него се прехласвам?

13.02.2010 г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me