uFeel.me
ПРОСТРАНСТВЕНО
Автор: tinarosivoice,  17 януари 2013 г. в 19:44 ч.
прочити: 185
Четка на художник
улавя звука на цвета пространствено,
като чувствен шепот...
 
Трептения нюансират
в нежен прилив
и оживяват платна.
 
Необяснимо в  музика
ухаят маслени бои
в цветове от дъга...
 
Доплувало щастие,
отразило и тъга и радост в дълбочина,
от далечно-близка нереалност.
          
      

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me