uFeel.me
ПРОСТЕН
Автор: e_mima,  17 март 2013 г. в 17:06 ч.
прочити: 371
Винаги има възможност за прошка,
щом на земята все още си жив.
Понякога трудно сърцето прощава
и често през болка изричаш: \"Прости.\"
Тази грешна любов към себето
много пъти ни отнема небето,
където птиците падат ранени
от злите ни помисли пренаскърбени.
Когато във нас се пробуди човекът,
който жадува да бъде простен,
Божията милост над съда тържествува
чрез сълзата Христова изрича: \"Спасен.\" 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me