uFeel.me
ПРОСИТБА
Автор: Borimir,  23 май 2011 г. в 21:02 ч.
прочити: 385
АКО НА ТЕБ ТИ СТИГА-
ЗА МЕН Е НЕДОСТАТЪЧНО
И ЗАЛЕЗА Е СТРАШНО СВЕТЪЛ.
НЕДЕЙ СЕ ДЪРПА- НЯМА ПО-НАТАТЪК.
ХЕЙ, МОЕ МИЛО, МНОГОРЕДНО.
ЧЕТА ТЕ, ЕТО ПАК ТЕ ПРЕПРОЧИТАМ,
ВОЙНА И МИР Е  ТЪНКА КНИЖКА,
НЯМА  ПОЛОВИНАТА НА ТВОИТЕ РЕДОВЕ
А ТИ СИ ТУК, ЗА МЕНЕ Е ИЗЛИШНО
ДА ТЪРСЯ КОРАБ, МОСТ
КЪМ ТВОИТЕ БРЕГОВЕ.
КЪМ ТЕБ РАЗБРАЛ СЪМ
ВОДИ МОСТ ОТ ЛАВА- ГОРИ МЕ,
В АДА МИ, ПО ДЯВОЛИТЕ, Е ГОРЕЩО.
ИЗГАРЯЙ МЕ ЩОМ ЦЕНАТА Е ПОЩАДА.
НЕ МЕ ОСТАВЯЙ САМ
С МОИТЕ ЛЕДЕНИ СКОВАНИ СТРАХОВЕ.
В НОЩИТЕ, КОГАТО ТЕ СЪНУВАМ
СЪНЯ РЕАЛНОСТ, ДНИТЕ СА ФАНТАЗИЯ,
РАЗКЪСАНА ВЪЗГЛАВНИЦА НА ДВЕ...
ЕЛА И СПРИ. ЗА МЕН Е НЕДОСТАТЪЧНО
ДА ИМАМ САМО ДВЕТЕ ТИ РЪЦЕ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me