uFeel.me
ПРОШКА
Автор: fenix,  8 април 2012 г. в 09:57 ч.
прочити: 313
Благодаря ви! Чрез вас аз открих светлината!
Бог яви се, в анфас, в мен, докосна душата...
На челото ми кръст начерта с трите пръста,
\"Чедо мое, лети!\" Свали от плещите кръста!

Този тест преживях... и съм днес победител!
Всеки удар приех, вярвах в своя спасител!
Всяка рана, сълза, аз превърнах в реликва
и на свойта стена окачих ги с молитва...

Днес, след целия ад, осъзнавам цената...
Всяка рана е дар... тя калява душата!
Всяка болка - мехлем - заздравява сърцето,
Мак разцъфва във мен и пак грее лицето!

Ще простя!... Ще простя, аз за всяка обида!
Аз любов не пестя... и във тяхната нива,
ще посея добро нека расне в душите...
За било, не било нека днес си простиме!

Нека сложим черта, пак във мир да живеем!
В мир и със съвестта вътре в нас да успеем!
Да си кажем - \"Това е животът!\"- учение...
Само силните духом, в него, имат значение!

И тогаз... И тогаз, ще пречистим душата...
Като ценен елмаз, като перла в косата.
Ще блести със любов и ще дава утеха...
Всяка минала болка за знамение приех я!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me