uFeel.me
ПРОЛЕТ
Автор: veronika55,  20 март 2011 г. в 14:06 ч.
прочити: 191
Мечтаеш ли?
Или забързан в делника,
подгонен от безбройните задачи,
в стремеж да сложиш ред
в това безредие
и хиляди проблеми да решиш,
не ти остава време за надежда,
дори и миг за себе си ти нямаш.
А вън е пролет!
Сякаш нова лудост
обхванала е всичко покрай теб -
усмивки, слънце и ръце,
протегнати за обич.
И  просторно-синьо,
че дишаш леко.
И воля, и надежда сбрал
за нов живот,
разчупвайки оковите на мрака.
Навън е пролет!
И сякаш стъпваш не върху пътеки,
и сякаш не докосваш с крак земя,
а полетял на пролетта с крилете
и устремил се в своята мечта -
В Ъ Р В И Ш!
И обич, и копнеж, и вяра носиш
за себе си, за другия, за всички!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me