uFeel.me
ПРОЛЕТ (2)
Автор: blueberry,  19 март 2011 г. в 22:34 ч.
прочити: 235
Всяка пролет се нуждая от Земя
през която да прониквам в синевата.
Надълбоко, до сърцето на света
да се вкореня с любов и без остатък.
 
Да трептя с дъха на вечността -
тънка, жилава, недоузряла.
Със стипчива, хапеща уста
да изсмуквам младостта си помъдряла.
 
И така пробивайки пръстта
с вдъхновение да заразявам необята.
Не пропускам най-значимите неща -
всяка пролет се отдавам на земята.  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me