uFeel.me
ПРИЗРАЦИ В РЪКАВИТЕ НА ВРЕМЕТО
Автор: hair,  6 януари 2012 г. в 07:27 ч.
прочити: 249

Величия, измислени от спомени,


посяват черни перли във съня ми,


в ръкавите на времето прогонени –


повтарящи се носталгични дитирамби.


 


Грижливо диплят никога несбъднати


романи в тайните долапи на нощта -


илюзии в мълчание набъбнали


светилища или чудовища.


 


Секунда само преди изгрева


във пътната си чанта ще ги сгъна


да ги забравя с тайната надежда


или пък в живот да ги превърна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me