uFeel.me
ПРИЯТЕЛСТВО ОТ ДЕТСТВОТО
Автор: ivelinage2,  2 юли 2011 г. в 17:12 ч.
прочити: 478

Приятелство от детството -
спомени незабравими.
Пораснали, променящи се
и все пак непроменими...
Чертите - те изменящи са,
очите - същите,
душата пак надничаща
зад мигли и клепачи същите...
остарели - трудно познаващи се,
но срещайки се -
отново в деца превърнали се...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me