uFeel.me
ПРИЯТЕЛКО
Автор: geriii,  10 май 2011 г. в 14:05 ч.
прочити: 358
На теб, приятелко мила,
която раните с мен делиш
и в делника ми все те има,
и питаш - как си и защо тъжиш?

На теб, приятелко красива
с нежна и добра душа,
която с мен споделяш
и мъката и радостта.

На теб, приятелко добра,
която все подаваш ми ръка,
на теб, приятелко, БЛАГОДАРЯ.
2011-05-10

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me