uFeel.me
ПРИЯТЕЛИ
Автор: bohem,  7 септември 2011 г. в 22:17 ч.
прочити: 435
Догаря плахо смачканият фас,
а съвестта смирена тихо чака...
Ще зърна ли поне един от Вас -
душата ми във песен се изплака...
 
Да Ви протегна тръпнеща ръка
и Вашите копнежи да прегърна...
Приятели, сълза е вечерта
и нека в свой куплет да я превърнем...
 
Очаквам Ви, Приятели! За мен
ще бъде нежна, влюбена соната
нощта със Вас. На следващия ден –
частица своя с всеки ще изпратя...
 
02.09.2011 год.
Гр.Тополовград
Николай Дялков

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me