uFeel.me
ПРИЯТЕЛИ
Автор: mause76,  24 март 2011 г. в 09:42 ч.
прочити: 211

Бил съм някога богат,

приемах всеки като брат.

Опитвах се да съм щастлив,

без да бъда горделив.

 

Колко раздавах не гледах,

всичко за обич разменях.

Живота е  руска ролетка,

имаш ли не си даваш сметка.

 

Сега потънах в калта,

протегнах за помощ ръка.

В миг ме изоставиха всички,

като подплашени птички.

 

Живота е гаден и мръсен,

а аз от това съм разтърсен.

Останем ли ние без пари

всеки приятел ще се изпари.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me