uFeel.me
ПРЕПЛЕТЕНИ...
Автор: gOra,  26 юли 2011 г. в 02:52 ч.
прочити: 240
Кой разпени морето?
Кой разрови жаравата?
Кой завърза ветровете?
Кой на морето отдава се?
Кой със потайни стъпки
във съня прокрадва се
и още в зародиш стъпква
всяка възможна нерадост?
Кой световете преброжда
и през времената се връща?
Кой Вселените обхожда
и от тях си стъкмява къща?
Кой неизменно мечтае
вечен любим да остане?
Кой за светкавиците нехае
и с тях лекува рани?
Кой цветята редовно полива
във ваза изящна, кристална
с вода- на света най-жива,
за да цъфтят пъстри, уханни?
И Кой две съдби преплете
толкова пъти в небитието?
Кой две души вечно обрече
да се търсят и по обич усещат?...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me