uFeel.me
ПРЕДИ КОЛЕДА
Автор: jina97,  26 декември 2011 г. в 18:37 ч.
прочити: 210
Ти, гладният и босият,
и дето не живееш във разкош,
пожелай си нещо
в Коледната свята нощ,
че тя е нощ на чудесата,
дори и да не живееш във позлата...

Как трудно е пред празника
стотинки да броиш
и да мечтаеш чудо да се случи!
Как трудно е със празен джоб
в нощта на чудесата
да запазиш вярата си в добротата!

Че някой все нещо там крои
живота ти във тежест да превърне
и глътките ти въздух той брои
вместо нощта в обич да преобърне...

Галина Петрова
22.12.2011 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me