uFeel.me
ПРЕДАТЕЛ
Автор: nevidimata,  8 април 2011 г. в 22:14 ч.
прочити: 421

Приятел се римува с предател, 

но ти от тази рима се пази! 

Почувстваш ли измама със сърцето, 

веднага му кажи в лицето! 

За загубата не тъжи! 

Не примирявай се с лъжи! 

Достойнството си запази! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me