uFeel.me
ПРЕЧИСТЕНО
Автор: tinarosivoice,  22 юли 2009 г. в 08:18 ч.
прочити: 245
Привличат се очите
в мрак от светлина...
Пречистеното диша
сред зеленина...
Плуващо безсилие
в диалог с тишина
божествено облива
на музика дъжда!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me