uFeel.me
ПРАХОСНИК
Автор: dobromirpenkov,  18 януари 2012 г. в 19:30 ч.
прочити: 442

Колко радости съм преживял...
и колко болка...
Колко мигове съм пропилял...
Надежди колко...

Какъв прахосник съм аз...
О, колко пропуснати строфи,
минали край мене без жал,
без диря гореща в живота...

Какъв прахосник съм аз...
Несбъднати колко любови...
Без цел разпилявана страст...
Пропуснати радости колко...

Какъв прахосник съм аз...
Отминали погледи колко...
Отнесли нестихваща жар,
оставили пепел ... и болка...

Какъв прахосник съм аз...
Огнище смирено изтлява...
Един живот пропилян...
И спомен ... за прежна жарава...

13.01 2012г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me