uFeel.me
ПОЗОВА ЛИ МЕ
Автор: aza_9,  13 март 2012 г. в 18:34 ч.
прочити: 244


Позова ли ме,  Родино,
да се завърна? Не знам...
Но  като прелетна птица,
аз политам лудо натам.

И отекват ми стъпките
пак по жълтите павета,
весело намигат искрите
от Невските кубета...

Камбана звъни от радост,
поемат ме леко стъпалата
и както в моята младост,
ми кимат икони в позлата.

А Витоша сутрин наднича
под тентата на моя балкон
и с птичи гласове ме зарича
да запея. Дава ми тон...

Позова ли ме, Родино,
да се завърна? Не знам...
Май само в съня ми- свидна,
ти ме зовеш като блян...

aza_9


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me