uFeel.me
ПОВЯРВАЙ В МЕН!
Автор: fenix,  25 януари 2012 г. в 17:50 ч.
прочити: 342

Вярвай! Дай ми крила, че и аз да повярвам!
Ти си лъч светлина, що в душата прокарвам.
Ти си въздуха свеж, що ще пусна в гърдите,
само вярвай във мен и ще стигнем мечтите!

Само вярвай във мен, днес това ми е нужно,
в този труден момент, грам, влияние чуждо.
Една сръчна ръка... да зашие крилата...
да си върна смеха... да възкръсне душата.

Дай ми сламка една, тя за мен клон ще бъде
заедно с теб към върха вярата ще пребъде.
Ще блести със любов, пак, обвита душата...
само вярвай във мен, не предвидих цената!

Но до цент я платих! Стига толкова! Баста!
Вече старият лист с цветове ще надраскам!
Ще изправя глава и ще литна в простора...
ако знам, че си с мен... и ми даваш опора!

Ще успеем нали?... Само здраве да има...
Две успели жени... в битка с лютата зима.
Но ще дойде денят-благ, със слънце лазурно,
само вярвай във мен! Само толкоз е нужно!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me