uFeel.me
ПОСВЕТЕНО!
Автор: fenix,  23 юни 2011 г. в 21:26 ч.
прочити: 371
Разделяха ни толкоз много време,
държави, континенти и съдба...
но споменът от детството ни-ценен,
да ни отнеме нищо не успя...

В сърцето си те пазих-топло чувство
и молех Бога... с тебе да върви...
Приятелството, всъщност, е изкуство,
владееш ли го... цял живот гори!

Приятелко... след толкова години,
отново виждам твоя поглед мил.
Очите ти... все тъй безкрайно сини,
животът труден не е променил...

Усмивката по детски светла, чиста,
душата ти... на мъничко дете...
Със любовта прекрасна... и лъчиста,
отново грее твоето сърце...

Приятелко... след толкова години,
прегръщам те със сълзи на очи...
Пред мен изникват приказни картини,
от детството, безгрижните ни дни.

И песните ехтят ми... дето пяхме,
... разделяхме и хляба си дори...
Безгрижно и безсмислено се смяхме,
със часове... щастливи и добри!

Пораснали, сега, след толкоз време,
отново аз, на Бог, благодаря...
Знам, вече, никой няма да те вземе,
че ти живееш... в моята душа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me