uFeel.me
ПОНЯКОГА
Автор: melodia,  7 август 2012 г. в 15:26 ч.
прочити: 369

 

Понякога във дните ми просветва

и музика вълшебна Моцарт ми шепти,

сияе вън небето светло

и полъх на всемирна обич

ме обгръща нежно – чувам сякаш

как тържествува цялата Вселена

и няма болка, няма горест...

Слънце. Песен има и... мечти...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me