uFeel.me
ПОНЯКОГА МЪЖЕТЕ...
Автор: bohem,  26 юни 2012 г. в 20:43 ч.
прочити: 548
Понякога мъжете също плачат,
жените без това да разберат...
Душите им еднакви са обаче -
и женските, и мъжките... болят...

Но... мъжката душа е бойно знаме
и гордо рее мъжката си чест.
Дори една жена ако я мами -
за мъжката душа това е тест...

Понякога мъжете също плачат,
макар без сълзи в своите очи.
И само натежалите клепачи
са признак за това, че ги боли...
 
Николай Дялков
гр. Тополовград
2012 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me