uFeel.me
ПОЛУ-
Автор: zefpet,  22 август 2011 г. в 19:35 ч.
прочити: 540

Полупразна глава, полупълна бутилка,

полумисли, крещящи от белия лист,

полумъж, ожаднял като стара камила,

полудим от цигара – гротеска от виц,

полупесен, пищяща в изтръпнали устни,

полуКоледа, виеща с глас на дете,

полукървави, скъсани в болката струни,

полумъртво, лежащо на двора врабче,

полурана, отворена, злобно студена,

полукапчици кръв, изтрезнели от страх,

полунощно премигваща скръб, уморена,

полускромно приседнала в обич на … прах…

 

25.12.2010

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me