uFeel.me
***ПОЛИТАМ С ПЕСЕНТА
Автор: edelvais,  25 юни 2011 г. в 07:29 ч.
прочити: 246
Политам с песента
на лекокрила птица,
понесла красотата на съня
и с чувствата на жрица,
очакваща сбъдването му в деня.
Над мен е необята
на небето и синевата
на изгряващия ден,
а в душата ми е
мечтата на детето,
поискало да сбъдне
своя сън в този
прекрасен слънчев ден!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me