uFeel.me
ПОЛЕТ
Автор: e_mima,  23 април 2013 г. в 15:13 ч.
прочити: 385
Унесена от листопада се изплъзвам
от топлите ръце на първи сън.
Земята ме привлича и зове небето –
ще мога ли във мост да се превърна?

Открай докрай изплетена съм от лиани
на разноцветната мечта
да бъда по-добра към всички,
дори към скитника, запалил стрък трева.
При всяко следващо пробуждане откривам,
че губя под нозете си земя.
Защо да крия ще опитам
към птиците душа да приобщя. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me