uFeel.me
ПОКЛОН
Автор: Innocence,  24 май 2011 г. в 12:13 ч.
прочити: 361
В този век на тъмни страсти,
век на подлост и измяна,
миналото с ярък пламък
мрак духовен разпилява.

Гръмват химни за възхвала,
светва в погледите гордост.
Бият празнично камбани
във еуфорична радост.

А над цветните площади,
над тълпите от славяни,
два орела-двама братя
с духове на великани

шепнат мощното си слово
в необятните простори:
\"Хора, ето ви книжовност.
Изковете си история!\"

Два орела- двама братя
като вечността огромни
днес почитаме в сърцата.
Поклон пред Кирил и Методий!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me