uFeel.me
ПОЕЗИЯТА - ПОЛЕТ НА ДУШАТА
Автор: aza_9,  20 юли 2011 г. в 11:17 ч.
прочити: 275


ИМА ПОЕЗИЯ ПИСАНА ЗА ДУШАТА
ИМА ПОЕЗИЯ И ЗА СЕТИВАТА
ИМА - ОТВАРЯЩА ОЧИТЕ
ИМА - ГЪДЕЛ ЗА ТЪЛПИТЕ
ИМА  РИМУВАНА,  НЕРИМУВАНА,
ОТ НЕРАЗБРАЛИТЕ Я ЛИНЧУВАНА...
ТЯ ИДВА И СИ ОТИВА СЛУЧАЙНО
И САМО ПОНЯКОГА ОСТАВА ТРАЙНА
НО ИМАМЕ НУЖДА ДА Я ПИШЕМЕ
ТЯ ВЪЗДУХ Е ЗА НАС, С НЕЯ ДИШАМЕ
ИКОНА Е НА ЖИВОТА НИ В ИКОНОСТАСА
И НЕ ГО ПРАВИМ, ДА ПОКАЗВАМЕ КЛАСА
А ДА ИЗПЪЛНИМ ОНЗИ СТРЕМЕЖ
ЗА ПОЛЕТ НА ДУШАТА, КОЙТО С НИЩО
И НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА СПРЕШ
АКО СИ  ЛИЧНОСТ.

aza_9

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me