uFeel.me
ПОДВРЕМЕНА
Автор: Krassimira_Stoynova,  22 юни 2013 г. в 07:06 ч.
прочити: 299

Време някакво, аз зная,

Бог ми е определил

и в началото и в края

два жалона е забил.

 

Аз във него се старая,

в моите подвремена,

някак си да разгадая,

що дошла съм на света.

 

С мисия не съм призвана,

нямам дарба за това,

ни за святост съм избрана,

грешни  - мойте са дела.

 

Грешки правих в правописа,

грешно смятах пет по сто,

в грешното момче влюбих се,

грешно тръгнах през просо.

 

Някъде подвремената

благосклонни са към мен –

зарчетата на съдбата

„дюшеш” сочат ден след ден.

 

Някъде са те напразни,

голи, пусти ветрове,

блъскат ме в посоки разни,

падам в кал и грехове.

 

Някъде подвремената

диплят се кат сладък мед,

пълнят ми сърце, душата,

със любов, с деца, с късмет.

 

Та така – макар към края

в моите подвремена,

тук защо съм –пак не зная.

Знаете ли вий това?

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me